13-12-12

Met van die mobiele schijthuizen moet je altijd op je hoede zijn

mobiele wc.jpgToen het illegaal werd in het openbaar je gulp open te trekken om je urine te lozen en  plassen pissen werd is het gezeik begonnen. De oplossing, je kent ze wel, die verplaatsbare kakcabines, al dan niet chemisch. Elke organisator van openluchtevenement die zichzelf en zijn toeschouwers respecteert, laat er toch een paar tientallen neerzetten op zijn weide. Een werf is geen werf zonder van die bouwvakkersschijthuizen. Ik gebruik die dingen doorgaans enkel en alleen als het niet anders kan. Een drijvende drol en de muffe stank van zure zeik zijn niet iets waar ik op zit te wachten.

Toen ik laatst op bij extreme uitzondering omdat de nood het hoogst was,  in zo’n ding terecht kwam en mijn billen net niet de bril raakten omdat mijn smetvrees een hoogtepunt kende, ging het ding als een razende heen en weer door de sterke wind. Ik miste op de wand duidelijk de boodschap: niet gebruiken bij storm, orkaan, tornado, passaatwinden en gelijkaardige toestanden. Een beetje zoals:  lift niet gebruiken bij brand.

Het zal je maar overkomen. Je zit daar lekker je ding te doen en je drol volgt gewillig de regels van de zwaartekracht wanneer plots het ganse zaak op zijn kop gaat staan. Een alles behalve aangename gedachte als je het mij vraagt en men heeft het mij gevraagd want anders zou ik er niet over schrijven.

Met van die mobiele schijthuizen moet je altijd op je hoede zijn. Daar kan m’n lieve vriendin en collega S V van meepraten. Op wandel met haar trouwe viervoeter H wandelde ze voorbij zo’n installatie toen met een windstoot de deur open zwaaide tegen haar leuke snoet. De aanraking met de deur in combinatie met H die net op dat moment voor haar voeten liep, eindigde met een fikse smak tegen de Oostendse bodem. Resultaat: een beschadigd ego en nog enkele ander herstelbare mankementen.  Dus een goeie raad, benader die dingen met de nodige omzichtigheid en wees extra op je hoede bij winderige omstandigheden.

 

10:54 Gepost door Guido De Greef in Blog, Boeken, Ontspanning | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.