01-08-12

Allah op de tatami

alah tatami.jpg

Allah op de tatami. Net op het moment dat ik voor mezelf beslist had niks meer te schrijven over boerka’s, hidjab en hoofddoeken, komt daar Wodjan Ali Seraj Abdulrahim Shaherkani op de proppen. Nog nooit gehoord van Wodjan Ali Seraj Abdulrahim Shaherkani zegt u. Neen toch. Dat is die Saoudische mamzel die uitdrukkelijk eist een hoofddoek te mogen dragen tijdens haar judokampen op de Olympische Spelen.

Feit is dat de dame in kwestie haar goesting heeft gekregen. Haar juwelen zullen bedekt zijn zoals de grote baas het voorschrijft:

en zeg tot de gelovige vrouwen dat zij ook haar ogen neergeslagen houden en hun passies beheersen, en dat zij haar schoonheid niet tonen dan hetgeen ervan zichtbaar moet zijn, en dat zij haar hoofddoeken over haar boezem laten hangen. Als ik dat zo lees dan vrees ik dat wat Wodjan Ali Seraj Abdulrahim Shaherkani betreft, de essentie van de zaak ontbreekt, zijnde het verbergen van de schoonheid. Haar verleidingsniveau heeft immers de grootte van een smeltende ijsberg. Voor haar was er absoluut geen plaats op de catwalk van Giorgio Armani toen deze zijn kledij van de Olympische sporters voorstelde aan het grote publiek. De enigen die ze warm kreeg met haar poezelige voetjes met hoge aaibaarheidsfactor, waren een aantal foot fetishten. Zelfs met jarretellen en op hoge hakken, maakt ze geen enkele kans.

Zij spreekt over haar judokampen, meervoud dus, terwijl ik de mening toegedaan ben dat het bij één kamp zal blijven maar dat doet in feite weinig te zake. Ipon, met of zonder hoofddoek, het zal mij worst wezen. Allah op de tatami. Jigoro Kano, peetvader van de judo, draait zich om in zijn graf.

 

21:32 Gepost door Guido De Greef in Blog, Boeken, Ontspanning, Sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

een hoofd kimono ,, kunnen we het noemen ;-)

Gepost door: patrick ramont | 04-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.