26-03-12

Lentedate, schaamhaar, testosteron en nailpolish

nailpolish.jpg
Ze had gelezen dat de mannen extra geil zijn in de lente. Volgens wetenschappers zijn het de hormonen, maar de geleerden weten dit voornamelijk van geile muizen, dus plaats voor de korrel zout. Feit is dat ze die dag gemerkt had dat haar wiegende heupen, zonder schroom verpakt in een kort rokje zorgde voor de nodige golven testosteron in de mannenbroeken. Bijgevolg tijd om het ijzer te smeden wanneer het heet is, dacht ze.
Nog een uur voordat haar date kwam. Dat betekende dat ze één uur de tijd had om een zwetend, verfrommelde secretaresse met een leeg hoofd om te toveren naar een verleidelijke seksgodin. Nu, voor wat hoort wat en de doorsnee man heeft er geen flauw vermoeden van dat een avond goeie seks heel wat voorbereidend werk met zich meebrengt. Het begon al met het dilemma van het schaamhaar.
Ze ging er van uit dat je als vrouw compleet glad geschoren dient te zijn. Bijgevolg ging ze zichzelf enthousiast te lijf met een scheermesje. Ze probeerde een hartje, wat mislukte. De bliksemschicht werd ook een flop. Bleef er nog wat over voor een streepje maar het Hitler-snorretje vond ze ook maar niks. Uiteindelijk ging ze voor kaal, want voor andere opties restte er onvoldoende basismateriaal. Kaal met rode bultjes. Ze bekeek bedenkelijk het hele gebied. Ze besloot de bruine blush te laten zitten nadat het spul bij een vorige gelegenheid een avondje flinke jeuk had opgeleverd. Vandaag moest rood gespikkeld dan maar aantrekkelijk zijn.
Drie kwartier later rende ze zenuwachtig half naakt de kamer rond, met opgetrokken tenen omwille van de drogende nailpolish, blazend op de vingernageltjes om diezelfde nailpolish wat vlugger te laten drogen. Ze wrong zich in strak sexy jurkje dat ze nauwelijks over de heupen getrokken kreeg. Ze hoopte dat hij zou snappen dat het jurkje alleen over het hoofd kan worden uitgetrokken. De mogelijkheid dat hij het van haar lijf zou scheuren leek haar een aantrekkelijke gedachte ware het niet dat het prulletje meer dan honderd euro had gekost. Ze spoot zichzelf onder met parfum, poetste nog even haar tanden en wachtte op haar date.
Die avond had ik autopech. Ze was flink ontgoocheld toen ik haar belde dat ik niet kon komen. Sneu voor haar maar anderzijds, ik hou niet zo van rooie bultjes.

06:33 Gepost door Guido De Greef in Blog, Boeken, Ontspanning | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Was jij niet getrouwd ;-)

Gepost door: dirk angillis | 27-03-12

Reageren op dit commentaar

een mens mag toch dromen hé Dirk :-)

Gepost door: guido | 27-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.